Soof 2022

Mei 2022:

Soof is op 23 april 2022 loops geworden. Na progesteronprikken bij DAP Horst op resp. 2, 5 en 6 mei 2022 is zij op 7 en 8 mei net als vorig jaar gedekt door Raf van Labradoodles Playground in Born.

Begin juni laten we een echo maken om te kijken of Soof drachtig is.

Juni:

Op 3 juni 2022 is er bij DAP Horst een echo van Soof gemaakt. Zij is inderdaad drachtig! De dierenarts telt 5, mogelijk 6 vruchtjes.

Juli:

Op woensdag 6 juli 2022 in de vroege ochtend heeft Soof 7 gezonde pups ter wereld gebracht. 4 reutjes en 3 teefjes.

13 juli 2022: we zijn vandaag 1 week oud. Het gaat heel goed met ons. Mama Soof slooft zich uit zodat wij niets te kort komen. Ons leven bestaat alleen nog maar uit slapen, drinken en verzorgd worden door onze mama. we kunnen nog niet zien en horen, maar we vinden mama feilloos met onze neus.

We zijn wondertjes op poten, maar nog niet knap om te zien.

Rose

Blauw

Geel

Rood

Groen

Paars

Oranje

23 juli 2022: afgelopen woensdag waren we 2 weken oud. Onze ontwikkeling gaat ontzettend snel! Vergelijk onze portretjes en het filmpje maar eens met die van vorige week. We hebben allemaal de oogjes open.

We groeien als kool. De vuistregel is 10% van het geboortegewicht per dag. Gisteren waren we 16 dagen oud, dus we zouden 160% van ons geboortegewicht moeten hebben en daar zitten we dus allemaal ruim boven..

Paars

Rose

Blauw

Oranje

Groen

Geel

Rood

27 juli 2022: vandaag zijn we 3 weken oud geworden. Mama Soof is heel zorgzaam. We hoeven maar een kik te geven of ze komt al in de bak kijken of er iets aan de hand is. Ze zoogt ons dag en nacht en daardoor groeien we heel goed. Ook ruimt ze nog alle plasjes en poepjes op.

We beginnen ons steeds bewuster van elkaar en onze omgeving te worden.

Rood

Rose

Blauw

Oranje

Groen

Geel

Rood

Augustus 2022

Vandaag, 3 augustus 2022 zijn we 4 weken oud; 1 maand! De werpkist is uitgebouwd tot ren. We hebben nu meer ruimte om te stoeien.. Bijna alle nieuwe baasjes zijn al op kraamvisite geweest. Bij wie van hen we ook terecht komen, we zien het allemaal helemaal met hen zitten. We hebben al tandjes en als het goed is krijgen we vandaag ons eerste vaste voedsel: een papje van gewelde en gemalen puppy brokjes. Als de hitte voorbij is mogen we vanavond misschien ook voor het eerst naar buiten. Wat hebben we toch een spannend leven!

Paars

Rose

Blauw

Oranje

Groen

Geel

Rood

Woensdag 10 augustus 2022: We zijn nu 5 weken oud. We krijgen nu al 4 keer per dag gewelde en gemalen brokjes en dat gaat er letterlijk in als pap.

We gaan elke dag naar buiten. In verband met de hittegolf is dit alleen ’s morgens en ’s avonds een tijdje.

Paars

Rose

Blauw

Oranje

Groen

Geel

Rood

17 augustus 2022: vandaag zijn we 6 weken oud geworden. De dierenarts is op bezoek geweest. Hij heeft ons allemaal grondig onderzocht. We zijn allemaal kerngezond! Daarna heeft hij ons gechipt en gevaccineerd. Dat was minder leuk. Henny heeft bekend gemaakt aan welk nieuw baasje wij zijn toegewezen. Wij zijn heel blij met de verdeling en de nieuwe baasjes ook. Zij hebben ons een naam gegeven.

Neo

Daisy

Moos

Fien

Guus

Tommy

Lizzy

Over ruim een week worden we opgehaald door onze nieuwe baasjes. Grote veranderingen voor kleine puppy’s!