Guusje 2022

Mei 2022:

Guusje is op 3 mei 2022 loops geworden en op 10 en 14 mei 2022 bij Anicura in Oegstgeest op progesteron geprikt. Op 14 en 15 mei2022 is door Thuurke van Labradoodles Playground in Born gedekt.

Medio juni laten we een echo maken om te zien of ze drachtig is.

Juni 2022:

Op 10 juni 2022 hebben we bij Anicura in Katwijk een echo van Guusje laten maken. De dierenarts telt 4 vruchtjes!

Juli 2022:

Op 14 juli 2022 tussen 08.05 en 11.10 heeft Guusje niet de 4 verwachte, maar 6 gezonde pups ter wereld gebracht. Het zijn 5 teefjes en 1 reutje.

23 juli 2022: afgelopen donderdag zijn we 1 week oud geworden. Mama Guusje zorgt heel goed voor ons.

De norm is 10% van het geboortegewicht per dag aankomen. Op 22-7 waren we 8 dagen oud. We zijn dus allemaal bijna 1,5 keer de norm aangekomen.

We zijn nog geen fotomodellen, maar we hebben er alle vertrouwen in dat we er volgende week alweer heel anders uitzien.l

Blauw

Rose

Oranje

Geel

Groen

Rood

28 juli 2022: Vandaag zijn we twee weken oud. We groeien voorspoedig, want mama Guusje zoogt ons dag en nacht. Onze oogjes zijn open, maar we zien er nog niet veel mee. Ons leven bestaat nog steeds uit eten, slapen, poepen en plassen en dan weer eten.

Blauw

Rose

Oranje

Geel

Groen

Rood

Augustus 2022:

Gisteren, 4 augustus 2022 zijn we 3 weken oud geworden. We groeien goed en krijgen ook steeds meer belangstelling voor andere dingen dan eten.

De werpkist is nu uitgebouwd tot ren. Komende dagen mogen we naar buiten.

Blauw

Rose

Oranje

Geel

Groen

Rood

11 Augustus 2022. Vandaag zijn we vier weken oud geworden. Mama Guusje is heel relaxed en zorgt nog heel goed voor ons. Zij ruimt alle poepjes heel secuur op en voedt ons wanneer we maar willen.

We mogen elke dag even naar buiten, maar door de hitte golf is dit nog niet zo lang.

De eerste kraamvisite is geweest en als iedereen net zo is als deze nieuwe baasjes dan ziet onze toekomst er rooskleurig uit.

Blauw

Rose

Oranje

Geel

Groen

Rood

Op donderdag 18 augustus 2022 zijn we 5 weken oud geworden. We krijgen al 2 keer per dag gewelde en gemalen puppybrokken. We eten er van, maar vinden de melk van mama Guusje toch veel lekkerder. Die voedt ons nog steeds heel vaak.

Alle nieuwe baasjes zijn nu op kraamvisite geweest. Allemaal leuke mensen, dus dat zit wel snor. Nu het niet meer zo warm is mogen we elke dag langere tijd naar buiten. Spelen, slapen en weer spelen.

Rood

Rose

Oranje

Geel

Groen

Rood

Op 25 augustus zij we 6 weken oud geworden. De dierenarts is hier geweest en heeft ons gechipt, gevaccineerd en onderzocht. We zijn allemaal kerngezond! We hebben nu allemaal een paspoort en zijn geregistreerd bij de ALAEU en de NDG. Henny heeft ons gekoppeld aan onze nieuwe baasjes en dat is naar wederzijdse tevredenheid. Zij hebben ons onze naam gegeven.

Bobby

Youki

Luna

Teddy

Saar

Rood

Als we 7 weken oud zijn gaan we naar onze nieuwe baasjes.