Billy-Elf-2021

April 2021:

Billy-Elf is op 8 april loops geworden. Na 3 keer progesteron prikken bij DAP Horst op 15, 17 en 19 april met de respectievelijke waarden 0,2, 1,9 en 6,04 hebben Billy-Elf en Thuurke op 20 en 21 april een succesvolle date gehad.

Mei 2021:

Op 19-5-2021 met Billy naar DAP Gardeniers in Brunssum gereden voor de echo. De dierenarts telt 8 vruchtjes! Dat is best veel voor een eerste dracht.

Juni 2021:

Een week voor de bevalling, op 14-6-2021, bij DAP Horst een röntgenfoto laten maken. Dit om te weten wat ons bij de bevalling te wachten staat. De dierenarts telt nog 8 puppy’s, maar misschien ook 9.

Tot onze grote verrassing en vreugde bevalt Billy op 18-6-2021 van 11 puppy’s! De bevalling gaat bijzonder soepel. De 11 pups worden tussen 6.10 uur en 9.55 uur geboren. Het zijn 5 reutjes en 6 teefjes. De zwaarste weegt 246 gram en de lichtste 172 gram.

26 juni: wij zijn nu 1 week oud. Onze oogjes zijn nog dicht. We slapen veel, lekker dicht bij mama Billy of op een kluitje onder de verwarmingslamp. We drinken zo veel mogelijk en omdat we met z’n elven zijn moeten we elkaar afwisselen. De overblijvende tijd poepen en plassen we en likt mama ons schoon.

We vormen een groot, warm nest.

We laten ons nog niet goed fotograferen! We bewegen te veel en we zijn nog niet echt knap. Dat zal echter de komende 2 weken aanzienlijk verbeteren.

Bruin

Lila

Rood met strepen

Zwart

Geel

Licht Blauw

Donker Blauw

Oranje

Groen

Rood

Rose

Juli 2021:

2 juli 2021: we zijn nu 2 weken oud. Ongelofelijk dat mama Billy ons alle elf voldoende kan voeden. We groeien goed en zijn een tevreden nestje. We hebben nu allemaal onze oogjes open.

Rose

Geel

Lila

Rood met zwarte strepen

Rood

Lichtblauw

Donkerblauw

Bruin

Zwart

Groen

Oranje

9 juli 2021: we zijn nu alweer 3 weken oud. Mama Billy heeft nog steeds genoeg melk voor ons allemaal. Na dit weekend gaan we ook beginnen met een papje van gemalen en gewelde puppy brokjes als bijvoeding

.Vandaag was een opwindende en zeer vermoeiende dag. We zijn voor het eerst een tijdje buiten in de tuin geweest.

Zwart

Bruin

Oranje

Licht Blauw

Lila

Geel

Rood

Rose

Groen

Donker Blauw

Rood met zwarte strepen

16 juli 2021: wat vliegt de tijd! We zijn nu 4 weken oud. We worden langzaam voorbereid op vast voedsel. We krijgen nu tweemaal per dag gewelde en gemalen puppy brokjes. Het is eigenlijk nog een heel geklieder voordat iedereen in de gaten heeft wat de bedoeling is.

Rose

Groen

Bruin

Zwart

Geel

Oranje

Rood

Lila

Rood met Zwarte strepen

Lichtblauw

Donkerblauw

23 juli 2021: We zijn nu 5 weken oud. De puppy brokjes worden nog wel geweld, maar niet meer gemalen. We hebben tenslotte al tandjes.

Tussen de maaltijden door komt mama Billy ons ook nog af en toe voeden. Dat gaat niet meer zo van harte.

Rood met Zwarte strepen

Donkerblauw

Geel

Lichtblauw

Groen

Zwart

Lila

Oranje

Bruin

Rose

Rood

30 juli 2021: We zijn 6 weken oud. Ons leven raakt steeds meer in een stroomversnelling. Afgelopen donderdag is de dierenarts op bezoek geweest. Hij heeft ons gechipt, ingeënt en grondig onderzocht. We zijn allemaal kerngezond! Henny heeft ons op basis van karakter, en voorkeuren van de nieuwe baasjes definitief toegewezen aan een baasje. Wij hebben nu de naam gekregen die de nieuwe baasjes voor ons bedacht hebben. Komende week staan allerlei socialisatie activiteiten op de planning.

Lekker stoeien met “tante”Guusje.

Blue

Bobbie

Noor

Benz

Boyke

Ollie

Charlie

Cooper

Bubbles

Bertje

Joes