Noodle 2023

Maart 2023

Noodle is op 13 maart 2023 loops geworden en op 21, 24 en 25 maart bij DAP Horst op progesteron geprikt. Op 26 en 27 maart heeft zij een geslaagde date gehad met de ervaren Thuurke van Labradoodles Playground.

April 2023:

Op 21 april zijn Eóin en Jill, het gastgezin van Noodles, met haar naar Dierenartsencentrum Gardeniers in Brunssum geweest om een echo te laten maken. Goed nieuws: Noodle is drachtig en de dierenarts, Dr. Denis, telt 4 puppy’s.

Mei 2023:

Op 22 mei 2023 zijn wij met Noodle bij DAP Horst geweest om een röntgenfoto te laten maken. Hierop waren duidelijk 4 pupjes te zien. Nu weten we wat ons te wachten staat bij de komende bevalling.

In de nacht van 26 mei is Noodle bevallen van 4 gezonde pups: 2 reutjes en 2 teefjes. De bevalling verliep goed. De eerste pup werd om 2.50 uur geboren en de laatste om 4.40 uur. Het is echt een wonder om te zien hoe Noodle instinctief weet hoe ze voor haar kroost moet zorgen.

4 juni 2023: Eergisteren zijn we 1 week oud geworden. We zien en horen nog niets en brengen onze dagen met eten en slapen door. Mama Noodle verzorgt ons heel goed. We hebben de tepels voor het uitzoeken en liggen meestal met een rond buikje voor pampus.

We zitten redelijk goed op de norm van 10% van het geboortegewicht per dag aankomen. Mama Noodle was in het begin overbezorgd. Ze heeft ons een paar keer uit de werpkist naar een ander plekje in de kamer gebracht. Zij pakte ons dan in de bek waarbij wij dan luid piepend protesteerden. Door wat aanpassingen aan de werpkist zijn we daar nu gelukkig van af.

Henny heeft portretjes van ons gemaakt. We zien er nog erg nietig uit, maar dat gaat nu elke week sterk veranderen.

Blauw

Paars

Rood

Oranje