Billy-Sue-2020

April 2020:

mama Billy-Sue

Billy-Sue is op 19 april, 2 maanden later dan verwacht, loops geworden. Suzanne en Jeroen zijn gastgezin. Zij zijn aspirant fokker (Doodledoez) en Henny is hun mentor. Omdat de nestjes van Saartje en Billy-Sue elkaar zullen overlappen zullen Billy-Sue’s pups bij het gastgezin geboren en grootgebracht worden. Onder begeleiding van Henny zal dit een rijke praktijk ervaring voor de nieuwe fokkers betekenen.

Mei 2020:

Na 3 keer progesteron prikken bij DAP Horst op 25 en 28 april en 1 mei met de respectievelijke waarden 0,51, 1,99 en 8,54 hebben Billy-Sue en Funs op 2 en 3 mei een rendez-vous gehad.

papa Funs

Op 29 mei wordt er een echo gemaakt bij DAP Gardeniers in Brunssum. Er worden 3 vruchtjes geteld

Juni 2020:

Op 29 juni wordt er nog een röntgenfoto gemaakt bij DAP Gardeniers waarop we kunnen zien dat er nog steeds 3 puppy’s zijn. Dit is belangrijke informatie voor de bevalling.

Juli 2020:

Op 1 juli worden er 3 gezonde pups geboren. De eerste twee worden thuis bij het gastgezin geboren. Nummer drie wil maar niet komen, waarop Suzanne en Henny met moeder en pups naar DAP Gardeniers in Brunssum moeten rijden. Opwekking van de persweeën heeft geen resultaat, waarop het derde pupje met de keizersnede gehaald wordt. De operatie verloopt voorspoedig waarna moeder en pups weer mee naar huis kunnen en daar lekker warm in de werpkist geïnstalleerd worden.

22 juli: vandaag zijn we 3 weken oud. Mama Billy-Sue zorgt heel goed voor ons. Trouwens het hele gastgezin onder leiding van “gastgezinmama” Suzan doet enorm haar best om alles op rolletjes te laten lopen.

We drinken tot we er bij neer vallen.

De dagelijkse weging laat zien dat wij heel goed groeien:

Augustus 2020:

12 augustus: vandaag zijn we 6 weken oud. We krijgen al droge puppybrokjes te eten. Daarnaast is mama Billy nog steeds heel royaal met haar melk. We zijn maar met z’n drietjes dus aan eten geen gebrek!:

Suzan en Henny hebben samen bepaald wie naar welk nieuwe baasje gaat. Die hebben ons een roepnaam gegeven. De nieuwe baasjes zijn op kraamvisite geweest en het klikte op alle fronten.

Ik heet Truffel
Ik heet Sammy
Ik heet Suus